Ekskluzivno – Ivan Majdak kandidat za gradonačelnika!

Lokalni izbori su pred vratima, još nas samo četiri mjeseca dijele od nove podjele vlasti u gradovima, općinama i županijama.

Kako Radio Križevci prvi doznaje Ivan Majdak ide u novu kandidaturu za gradonačelnika grada Križevaca.

Još donedavno istaknuti član SDP-a, bio je član glavnog odbora stranke na državnoj razini, a do prošlih izbora i predsjednik gradskog SDP-a, te kandidat za gradonačelnika.

Izlaskom iz stranke, Majdak se odlučio za sastavljanje svoje nove nezavisne liste s kojom će pokušati osvojiti vlast u Križevcima.

Kako nam je izjavio: ” Želja mi je da svojim iskustvom, a nadasve poštenjem, u naš grad vratim vjeru u dobre ljude koji se neće baviti svaštarenjem, uhljebništvom i koji svojim neiskustvom neće raditi štetu ovom gradu. Moja lista i ja osobno ponudit ćemo program i ideje koje još nitko nije ponudio, te mislimo da je došlo vrijeme profesionalnog vođenja grada i projekata koji će svakom građaninu, bilo u gradu ili našim selima, dati vjeru da živjeti ovdje nije samo lijep osjećaj zbog prirode, već i zbog privrede i ekonomije koja mora svima dati jednaku šansu za dobar život”

Majdak je izjavio i sljedeće: ” Izlaskom iz stranke kojoj sam pripadao dugi niz godina, odlučio sam se za samostalnu nezavisnu politiku, prvenstveno razočaran vođenjem grada od strane mladih i neiskusnih ljudi, mislim da je vrijeme da se to promijeni”

Kako nas uvjerava Majdak, uskoro će objaviti najvažnija imena na svojoj listi, te program s kojim želi što prije izići u javnost, kako bi građani znali na vrijeme koga će birati i iza koga će stati na ovim izborima.

Izgleda da je došlo vrijeme za nove liste, a je li došlo vrijeme i za nove promjene vidjet ćemo vrlo brzo. Podsjetimo lokalni izbori planirani su za sredinu svibnja.

Pratite nas na društvenim mrežama!