FOTO: Turistička zajednica Općine Kalnik organizirala je sanjkanje na Planini Kalnik


Pozivu se odazvalo mnoštvo ljubitelja snijega, sanjkanja i skijanja, kao što smo naveli na našoj FB stranici nije se dala primijetiti razlika u godina sanjkali su svi djeca , roditelji, djedovi i bake doslovno svi smo uživali u zimskoj Kalničkoj idili!


“Po našim procjenama Kalnik je jučer posjetilo preko 1000 posjetitelja što sanjkaša, što ljubitelja zimskih radosti i planine Kalnik.”- poručuju iz Općine Kalnika


“Veliko hvala medijima što ste nam pomogli plasirati obavijest u vrlo kratko vremenu, ali isplatilo se pokazali smo da se velika manifestacija u sinergiji može u minimalnom roku organizirati no bez zajedništva ne može se ništa.
Veliko hvala ekipi turističke zajednice tehničarima, svima koji su radili na podjeli vina , čaja, kave i sendviča a za glazbeni ugođaj je bio zadužen DJ Krnja koji nas je cijeli dan oduševljavao svojim izvedbama.

Uskoro ćemo medije upoznati s planovima zimskog turizma Općine Kalnik, a time bi Koprivničko križevačka županija otvorila mogućnost za novi gospodarski rast i razvoj obrtništva i poduzetništva u turizmu.”- izjavili su iz Turističke zajednice Općine Kalnik

Izvor i foto: Turistička zajednica Općine Kalnik

Pratite nas na društvenim mrežama!