Glas poduzetnika 3. veljače poziva poduzetnike na veliki skup u centru Zagreba: "Vrijeme je za akciju"

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku je pozvao sve članove udruge da se u srijedu 3. veljače pridruže na skupu u centru Zagreba. Bujas nije odredio točnu lokaciju niti vrijeme, no u svojoj objavi je najavio kako će više detalja objaviti uskoro. Uz članove udruge, Bujas je na skup pozvao i sve građane Republike Hrvatske jer je, kako kaže, vrijeme za akciju.

“Dosta je! Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 3.2.2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg urlika UGP-a do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali! Pozivam sve članove UGP-a, njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane Republike Hrvatske. Neka se vaš glas čuje, neka se čuje glas razuma, glas naroda! U srijedu će UGP imati najveći meeting do sada jer vrijeme je za akciju. Više detalja uskoro…”, napisao je Bujas u svojoj objavi.

Oreščanin Plenkovića nazvao kukavicom

Jutros se na Facebooku oglasio i Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge, koji je premijeru Andreju Plenkoviću poslao javno pismo. Premijera je nazvao kukavicom, a njegov rad je opisao kao rad protiv interesa naroda.

“Sinoć ste se rugali poduzetnicima i pitali kakvi su to poduzetnici koji nemaju 42 kune, pa evo par konkretnih odgovora. To su poduzetnici koji su uništeni i zgaženi politikom koju ova i sve prethodne vlade vode zadnjih 30 godina. Ali smo pošteni, ponosni i hrabri, uvijek spremni pomoći potrebitima i solidarni. I borit ćemo se za boljitak ovog društva i #Hrvatska20 do zadnje kapi krvi. Ali imam ja protupitanje, kakav ste vi premijer? Pa evo kakvi ste!”, piše Oreščanin.

Izvor: telegram.hr

Foto: Glas poduzetnika Facebook

Pratite nas na društvenim mrežama!