Gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao 1,5 milijuna kuna vrijedne radove u poduzetničkoj zoni Radnička

U poduzetničkoj zoni Radnička i dijelu Ulice Gorička, Grad Koprivnica i Koprivničke vode provode investiciju izgradnje vodovodne i kanalizacijske mreže vrijedne oko 1,5 milijuna kuna. Od strane Grada u tijeku je realizacija izgradnje oborinske kanalizacije u dužini 200 metara vrijedna oko 200 tisuća kuna s uračunatim PDV-om. Koprivničke vode usporedno provode građevinske radove na na tri trase sustava javne odvodnje i vodoopskrbe vrijedne 1,25 milijuna kuna s uračunatim PDV-om. Glavni izvođač radova je Koming d.o.o.

Tijekom današnjeg dana radove su obišli koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnici Zdravko Punčikar i Tomislav Golubić te zamjenica direktora Koprivničkih voda Sandra Sinjeri.

Planiranom investicijom nastavlja se ulaganje u opremanje poduzetničkih zona potrebnom infrastrukturom na području grada Koprivnice. Radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže izvodit će se u sklopu planirane izgradnje prometnice unutar poduzetničko-obrtničke zone Radnička, investicije koju provodi Grad Koprivnica.

Grad Koprivnica

Pratite nas na društvenim mrežama!