Ispravak i isprika na članak od 13.12.2020.

Donosimo ispravak na članak: https://radiokrizevci.hr/2020/12/umro-je-nikola-novosel-misko/ i ispriku Dorotei Šoš, prema zahtjevu odvjetničkog ureda Anje Juršetić, koji prema Zakonu o medijima objavljujemo bez promjena kao što smo dobili.

ISPRAVAK INFORMACIJE

Vezane uz Doroteu Šoš sljedećeg sadržaja:

– Nije istinit navod da bi Dorotea Šoš bila starleta

– Nije istinit navod da bi Dorotea Šoš sama i/ili prema bilo čijem savjetu u bilo koju vrsta odnosa s ljudima ulazila obzirom na njihovo financijsko stanje

ISPRIKA

Dana 13.12. 2020. godine, unutar članka pod naslovom “Umro je Nikola Novosel Miško” objavljena je neprimjerena izjava za Doroteu Šoš iz Križevaca, a kojom se ista naziva “starletom” te je nastavno na izjavu pok. Nikole Novosela Miška: “Mala kad vidiš zgodnog dečka, ne idi s njim dok mu ne proveriš kolko ima na računu“, objavljen i komentar glavnog urednika; “Imam osjećaj da Dori to nije čula prvi put, ali u svakom je slučaju taj savjet kasnije dobro upotrijebila“, čime se Dorotei u javnosti daje etiketa mlade žene dobrog fizičkog izgleda koja svojeg partnera prije svega bira s osnova njegova financijskog stanja, što je posve neistinita tvrdnja.

Ovim putem izjavljujemo iskrenu ISPRIKU Dorotei Šoš zbog objavljenog neumjesnog komentara i neugodnosti koju je ista pretrpjela uslijed navedene objave.

Pratite nas na društvenim mrežama!