Mate Rimac u problemu, možda ga možete riješiti

    Ako možete, pomozite Mati Rimcu. O čemu se radi? Jedan od naših najuspješnijih poduzetnika i inovatora Mate Rimac, na svom Facebook profilu je objavio da već duže vrijeme pokušavaju riješiti prostor za širenje na području Zagrebačke županije, ali nikako da ga nađu. Stoga je pozvao sve koji možda imaju odgovarajuće riješenje za Rimac Automobile da se jave. Evo što je na svom profilu napisao Mate Rimac:

” U Hrvatskoj je teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas ( izgradnja Campusa od 100.000+ m2 ), ali nam do tada treba prostor za širenje. Gledamo razne opcije ali nismo još našli ono što nam odgovara. Tražimo objekt u pristojnom stanju sa 15.000 – 30.000 m2 prostora u blizini Zagreba ( Zagrebačka županija ). 

Tražimo gotov objekt u koji se možemo useliti unutar par mjeseci. Ne zanima nas zemljište. Ne zanima nas lokacija van Zagrebačke županije. Molim da se ne javljate sa takvim sa takvim stvarima – napisao je Rimac te dodao:

” Vjerojatno smo već prošli sve opcije i znam da su male šanse da postoji nešto za što ne znamo – no ipak se nadam da smo nešto previdjeli. Molim da se ozbiljni jave na moj mail: mate@ ( ostalo možete pogoditi ) . Da, jedva čekam da napravimo više taj Campus jer je ovaj stalni tetris sa prostorima užasna distrakcija i izvor neefikasnosti, ali na žalost, neke stvari u RH traju beskonačno.”

im/radiokrizevci.hr

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!