Održan sastanak projektnog tima "Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama"

U ponedjeljak 11. siječnja 2021. godine održan je peti sastanak projektnog tima ”Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji” kojem je prisustvovala predsjednica Udruge “Maslačak” Križevci Tamara Premuš. 

Sastanak je u 14 sati održan putem aplikacije Zoom sukladno danim preporukama Stožera civilne zaštite i uputama Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike s obzirom na trenutnu pandemiju virusa COVID-19. 

Voditeljica projekta i koordinatorica osobnih asistenata Anja Senjan izvijestila je članice projektnog tima o provedbi projekta – predsjednicu Udruge Mali princ Kristinku Štefan, predsjednicu Udruge Latice Nevenku Fuchs te predsjednicu Udruge Maslačak Tamaru Premuš. Članice projektnog tima su raspravljale o provedbi aktivnosti projekta od prethodnoga sastanka i trenutnim aktivnostima, kao i o planiranim aktivnostima za naredno, završno razdoblje. 

Zaključak 5. sastanka projektnoga tima je kako se sve dosadašnje aktivnosti provode redovito i bez poteškoća te sukladno danim mjerama zaštite od COVID-19 virusa. 

(Udruga “Maslačak” Križevci, dio teksta i fotografija preuzeti od Udruge Mali princ Đurđevac)

Pratite nas na društvenim mrežama!