OTVOREN NOVI ROBIN MARKET U KOPRIVNICI! Svakako navratite!

U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, s radom je krenula nova Robin trgovina na Križevačkoj cesti 34 u Koprivnici (nekadašnja trgovina Kalinić). Radi se o 48. Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6 do 20 sati te nedjeljom i praznikom od 7 do 13 sati.

Novi Robin market koji se nalazi na samom prelasku iz Koprivnice u Reku, bit će savršena usputna stanica na Vašem putu prema Križevcima ili Zagrebu, a sigurno će Vas ugodno iznenaditi s novo uređenim prstorom, asortimanom, kontinuiranim akcijama te mogućnosti da svakodnevno možete nabaviti svježe i tople kroasane, svježe sendviče, kruh, rashlađena pića ili nešto što Vam je potrebno iz bogate ponude od gotovo 3.000 artikala.

Zadovoljan kupac je glavni cilj poslovanja Robin trgovina. U tom pravcu je usmjerena njihova poslovna filozofija koju će kupci moći primijetiti kroz politiku asortimana i cijena, ugodan ambijent, higijenu te ljubazan odnos prodajnog osoblja prema svim kupcima.

„Iznimno smo zadovoljni što i na početku 2021. godine možemo otvoriti novi Robin market u Koprivnici. Budući da je i do sada na istoj lokaciji bila trgovina, sretni smo što ćemo svim dragim susjedima i ostalim kupcima pružiti mogućnost kupovine velikog broja proizvoda po povoljnim cijenama. Vjerujemo da ćemo u narednih nekoliko mjeseci otvoriti još jednu ili dvije nove trgovine, kako bismo postali još dostupniji svim našim kupcima na području Koprivničko – križevačke županije.“ rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina. 

Iz Robin trgovina su uz redovite dvotjedne i mjesečne akcijske ponude, posebno za nove vjerne kupce, pripremili akcijsku ponudu povodom otvorenja novog Robin marketa koja vrijedi od 20. do 24. siječnja, a vrijedi i u Robin trgovini br. 46 u Reki. Svakako navratite u novi Robin market i uvijek kupujte povoljno!

Izvor i foto: Robin Trgovine

Pratite nas na društvenim mrežama!