Prošlog tjedna zabilježeno je 15 kaznenih djela, 15 prometnih nesreća, požar na prometnom sredstvu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, 15 prometnih nesreća, požar na prometnom sredstvu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta i sedam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno pet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora i tuča, svađa i vika.
Prekršajno su prijavljene četiri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 15 prometnih nesreća od kojih tri s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač teretnog automobila, a lakše dvije vozačice osobnih automobila. Također, ozlijeđen je pješak, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 375.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!