Razvijamo.krizevci.hr – pregled brojnih projekata Grada Križevaca na jednom mjestu

Kako bi građani na jednom mjestu imali uvid u realizirane projekte, projekte koji su u tijeku i  planu, Grad Križevci pokrenuo je stranicu razvijamo.krizevci.hr. 

Na ovoj stranici građani mogu kroz par klikova na brz i atraktivan način doći do svih korisnih  podataka o tome što se radilo ili se radi u gradu kako ne bi primjerice bili zatečeni raskopanom cestom ili skelama na zgradi. 

Gradonačelnik Mario Rajn istaknuo je da ovime Grad Križevci nastavlja s digitalizacijom i  transparentnošću: 

Pozivam sve građane da prate ovu stranicu na kojoj mogu doći do svih korisnih podataka.  Slobodno mogu reći da se radilo puno, pa primjerice od 2017. godine do danas kroz 38  projekata ili programa u djecu i mlade uloženo je 62 milijuna kuna, asfaltirano je ili  obnovljeno 17.305 metara cesta, izgrađeno 18.653 metara vodovodne mreže i 4.057 metara  odvodnje, provedeno ili u provedbi 15 EU projekata u vrijednosti 44 milijuna kuna, uvedeno  6 novih turističkih manifestacija te proveden niz drugih programa. Sve možete vidjeti na  stranici razvijamo.krizevci.hr.“ 

Građani mogu na jednostavan način pregledavati aktivnosti po godinama i po pojedinim  kategorijama kao što su ceste, djeca i mladi, vodovod i odvodnja, kultura i ostalo. Uz objave  su stavljene slike cesta ili zgrada prije i poslije kako bi građani stekli bolji uvid zašto je nešto  trebalo rekonstruirati ili asfaltirati.  

Važno je napomenuti kako se u ovom trenutku još unose provedene aktivnosti po mjesnim  odborima kao i one koje su u planu. Do sada je uneseno 179 programa/projekata. 

Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!