Zabilježeno 27 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, požar na prometnom sredstvu i šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, tri kaznena djela organiziranog kriminaliteta, 16 kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz kibernetičke sigurnosti.
Kazneno je prijavljeno 13 osoba.

Razriješeno je kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljene dvije osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj držanja životinja bez nadzora i dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća od kojih četiri s ozlijeđenim osobama i 13 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđena vozačica osobnog automobila, a lakše dva vozača osobnih automobila i putnica u osobnom automobilu. Također, ozlijeđena su dva vozača osobnih automobila, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!