Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni kaznom zatvora, visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Iz policijske postaje Koprivničko-križevačke doznajemo kako je jučer, 17. siječnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 27 – godišnji vozač koji je u subotu, 16. siječnja, u 19.10 sati u mjestu Goričko upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,54 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Jučer, 17. siječnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 41 – godišnji vozač koji je u subotu, 16. siječnja, u 21.15 sati u Novigradu Podravskom upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 17 dana, novčanom kaznom od 2.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca, kad za to stekne uvjete te je predan u zatvor u Bjelovar.

Jučer, 17. siječnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 30 – godišnji vozač koji je u 0.25 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,54 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 17.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.

Pratite nas na društvenim mrežama!