Zbog radova na oštećenjima nastava će se u OŠ "Vladimir Nazor" održavati online, dok će učenici OŠ "Ljudevita Modeca" nastavu pohađati na drugoj lokaciji

Razorni potres koji je 29. prosinca pogodio Sisačko-moslavačku županiju, potresao je i Križevce.
Kako doznajemo sa službenih stranica Osnovne škole Ljudevita Modeca i Osnovne škole Vladimira Nazora, zgrade ovih škola tijekom potresa pretrpjele su oštećenja, a popravak počinje tek sljedeći tjedan. Učenici kojima nastava počinje 18. siječnja neće se vratiti u svoje školske klupe već će se nastava provoditi u Srednjoj školi Ivan Seljanec Križevci.
Nastava će se odvijati u dvije smjene – 18.1. ujutro A smjena, popodne B smjena.
Prijevoz učenika je organiziran prema standardnom voznom redu.- poručuju iz Osnovne škole Ljudevita Modeca.
Što se tiče Osnovne škole Vladimir Nazor, prvi tjedan svi učenici koji pohađaju nastavu u matičnoj školi imat će online nastavu, dok učenici područnih škola idu na nastavu u svoje škole.
Prema preporuci Ministarstva predmetna nastava održavat će se na daljinu do daljnjeg. Nastava se održava u jutarnjoj smjeni i prema redovnom rasporedu.
Razredna nastava u matičnoj školi održavat će se na daljinu samo u tjednu 18.-22. siječnja dok se ne dovrši sanacija šteta na dimnjacima koja je nastala tijekom potresa. Nakon toga učenici razredne nastave vraćaju se u školske klupe. Učenici područnih škola idu na nastavu od ponedjeljka 18.siječnja prema redovnom rasporedu u svoje škole.

šv/radiokrizvci.hr

Foto: OŠ “Ljudevita Modeca”

Pratite nas na društvenim mrežama!