112 za Petrinju – akcija je započela jučer i traje do nedjelje

Studenti, profesori, članovi ALUMNI VGUK te svi koji ih prate pozvani su da se priključe humanitarnoj akciji 112 za Petrinju!
Kako se dan službi 112 obilježava svake godine 11. veljače, ove su godine odlučili svoj dan obilježiti prigodnom pomoći stradalima u razornim potresima kroz humanitarnu akciju.
U akciji mogu sudjelovati svi, a prijave su preko poveznice: http://www.stoperica.hr/.
Prijava je jednostavna (klik na prijava „Donacijska utrka 112“). U ovoj virtualnoj utrci ne plaća se startnina već će Brodsko-posavska županija za svaki prehodani kilometar od strane prijavljenih uplatiti 1 kunu pomoći (1 kn/km).
Osim toga, svatko tko je voljan samostalno pomoći može uplatiti individualnu dobrovoljnu donaciju na poseban račun Vlade Republike Hrvatske preko poveznice: https://donacijemfin.gov.hr/.
Akcija je počela 11. veljače u 11:02 sati, a traje do 14. veljače u ponoć.
Više o akciji 112 za Petrinju: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/u-11-02-sati-pocela-virtualna-donacijska-utrka-112-za-petrinju/3663
Podržimo ovu vrijednu akciju, pomozimo onima kojima je pomoć zaista potrebna, jer kako smo već isticali u prethodnim pozivima na akciju i pomoć; Sisak, Petrinja, Glina i sva okolna područja koja su stradala u razornim potresima, moraju pobijediti!
Zbog solidarnosti i zajedništva koje nam ne mogu uzeti ni u teškim trenucima, Hrvatska mora pobijediti!
Studentski zbor VGUK

Pratite nas na društvenim mrežama!