Dominik Lučić otpjevao najljepšu pjesmu Olivera Dragojevića

”Pjesmu povećujem voljenoj ženi, mojoj vječnoj inspiraciji”

Dominik Lučić, mladi hrvatski kantautor i producent nastavlja niz sjajnih obrada koje objavljuje na svom Youtube kanalu. Nakon uspješne suradnje s popularnom ZSA ZSA-om na poznatoj duhovnoj pjesmi Dubine, Dominik oduševljava solo obradom.

– S pjesmom ”Duša za nju” upoznala me moja žena kojoj je to najdraža Oliverova pjesma pa je zato njoj i posvećujem, kaže Dominik koji je ovu pjesmu otpjevao svojoj ženi i na vjenčanju.

Pjesma govori o ljubavi koja nikad ne odustaje. Živimo u vremenu u kojem brzo možemo izgubiti nadu, ali glazba ima snagu ponovo nas vratiti na pravi put. Osim snimanja i skladanja nastupa s brojnim estradnim umjetnicima. – Jedva čekam ponovo nastupati, rekao nam je Lučić.

Kao i prijašnje obrade, predivnu Oliverovu pjesmu ”Duša za nju” sam je snimio, aranžirao i producirao. Za sjajan spot pobrinuo se Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije, a spot je sniman u predivnom prostoru koje je ustupilo Pučko otvoreno učilište Križevci.

Dominik je rekao kako u svojim obradama želi da ljudi osjete iskrenost, pronađu mir i obnove nadu. To se budi i u njemu samome kad sjedne za klavir i krene pjevati. – Pri aranžiranju obrada vodim se mišlju kako mogu prikazati pjesmu koja je mene dotaknula, u novom svjetlu. Želja mi je svaki mjesec objaviti novu obradu, a u spotovima zabilježiti divne kutke Lijepe naše, kaže Dominik.

Foto i izvor: Dominik Lučić

Pratite nas na društvenim mrežama!