Evo što vas očekuje u večerašnjoj emisiji 'Blues za vas'

Ovaj utorak 16. veljače na redu je 472. emisija ”Blues za vas”, koja će ponovo imati svoje specijalno izdanje. Naime, pored nekih standardnih rubrika nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

A evo tko će sve nastupiti u 472.emisiji ”Blues za vas” : SHAUN MURPHY, VANESSA COLLIER, SAMANTHA FISH, SHEMEKIA COPELAND, SUE FOLEY, RUTHIE FOSTER BIG BAND, THORNETTA DAVIS, ANA POPOVIC, KAT RIGGINS i LARKIN POE.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ponovo smo ugostili Predraga Lovrinčevića –Lovru, koji i za vas bira glazbu Harpoon Blues Banda, In Roots i banda 058.

U drugom dijelu rubrike HRVATSKA BLUES SCENA slušamo glazbu Be Sharp Banda jer je ove godine Marija Gašparić sudjelovala u ”THE 2021 WOMEN IN BLUES VIRTUAL SHOWCASE”.

U emisiji još će nastupiti : LAW & CHAOS, JOHNNY BURGIN, HURRICANE RUTH i GHALIA VOLT.

Za kraj ostavio sam ”prigodnu” pjesmu ”Talkin’ Corona Virus Blues (remix)” kojom će JP WILLIAMS BLUES BAND featuring EKAT PEREYRA zatvoriti večerašnju 472.emisiju ”Blues za vas”. Pjesma nam dolazi sa njihovog novog studijskog albuma ”JP & Ekat” objavljenog jučer, 15. veljače.
Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Zapratite nas na Facebook stranici emisije klikom OVDJE.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem portala Radija Križevci.

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!