Grad Koprivnica maturantima omogućio korištenje aplikacije ePriprema za državnu maturu

Grad Koprivnica je otkupio licence za korištenje aplikacije ePriprema za državnu i probnu maturu za sve maturante i profesore srednjih škola s područja grada Koprivnice. Aplikaciju će moći koristiti svi koji se besplatno registriraju na web stranici Educiraj Me, a nakon registracije o tome obavijeste odgovorne osobe u školi koju polaze. Ista će se moći koristiti bilo kada, bilo gdje, na različitim uređajima (računalo, mobitel ili tablet), neograničen broj puta i to do kraja školske godine 2020./2021. odnosno do 31. kolovoza 2021. godine.

Aplikacija omogućava našim maturanticama i maturantima da rade i vježbaju na testovima državnih matura od 2014. godine do danas i to A i B razinu za obvezne i izborne predmete. Vrijednost aplikacije je 25 tisuća kuna. Ovo je svojevrsni polog razvoja i rasta znanja mladih koji će stvarati svoj život i poslovne karijere u našoj Koprivnici – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Aplikacija korisnicima omogućava rješavanje ispita u obliku interaktivnih kvizova te kroz jednostavan pristup učenju i testiranju simulira stvarnu državnu maturu koja je preduvjet za upis na željeni studij.

(Grad Koprivnica)

Pratite nas na društvenim mrežama!