"Hedona" već osam godina u Križevcima – slatki užici i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Prije nekoliko dana navršilo se  osam godina kako je osnovano  socijalno poduzeće, tvrtka Hedona d.o.o. – Križevačka čokolaterija.

Tvrtku je 8. veljače 2013. osnovala Udruga osoba s invaliditetom Križevci sa željom da se tu prvenstveno zapošljavaju osobe s invaliditetom. Trenutno u njoj radi 18 zaposlenika, od toga devet osoba s invaliditetom.

Misija: Hedona d.o.o. je odgovor na izazov teškog zapošljavanja osoba s invaliditetom. Otvoreno zapošljavanje je osnova socijalne integracije, psihičkog i mentalnog zdravlja, dobrobiti i samoostvarenja svake osobe. Kvalitetan proizvod i autentičnost tvrtke, rezultat su ideje, koja je usvajanjem misije postala jedinstvena na našem tržištu.

Vizija: Naša vizija je ostvarenje naše misije dugoročno! Pozitivan poslovni trend, uz razvoj, rast i prepoznatljivost naših proizvoda sa društvenog, korporativnog i perceptivnog stajališta, uz kontinuirano zapošljavanje i educiranje zaposlenika. Hedonin poslovni model, usmjeren je prema kupcima, B2C i prema poslovnim korisnicima, B2B model.

Želimo Hedoni još puno uspjeha u daljnjem radu i slatkih užitaka u proizvodnji čokolada i pralina!

(UIK) 

Pratite nas na društvenim mrežama!