Izabrano novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Kalnik

Danas je izabrano novo vodstvo Foruma mladih SDP-a Kalnik. Na konvenciji koja je održana pod svim epidemiološkim mjerama izabrani su:
OPĆINSKI ODBOR: Filip Košćak, Andrija Brlek i Marko Košćak.
POTPREDSJEDNIK : Dražen Rastović.
PREDSJEDNIK: Ivan Car.
Na konvenciji su bili prisutni Načelnik općine Kalnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije, Mladen Kešer, predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije i član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske, Stjepan Prstec, predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci, Antonio Sirovec, predsjednik Foruma mladih SDP-a Koprivnice, Timon Fabijanec.

“Neizmjerno sam sretan što smo danas u Općini Kalnik osnovali Forum mladih SDP-a Općine Kalnik. Vjerujem da ćemo ovih dana osnovati forume i u našim susjednim općinama Gornjoj Rijeci, Svetom Petru Orehovcu i Svetom Ivanu Žabno. Forum nije politička stranka, on je asocijacija koja treba prenijeti politike svojih organizacija na svoje vršnjake.
Mladi moraju biti uključeni u sve aktivnosti svojih općinskih, gradskih i županijskih organizacija. Kao mladić postao sam općinski načelnik s 24 godine i pokazao da se može mnogo napraviti samo ako žarko želiš i ljubiš svoj kraj.
Kao predsjednik županijske organizacije SDP-a dat ću vam svu bezrezervnu podršku u svakom smislu, samo radite za svoje mjesto i donosite odluke koje će vama i vašim vršnjacima vratiti povjerenje u politiku koja radi za njih, a ne protiv njih.
Na vama je velika odgovornost za budućnost naše zemlje, istaknuo je predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer.

Izuzetno mi je zadovoljstvo da smo danas ovdje na Kalniku te da u današnjem svijetu, u kojem su mladi dosta apolitični, ste skupili snagu i volju da pomognete lokalnoj zajednici i da istoj date svoj doprinos, istaknuo je član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske Stjepan Prstec.

Drago mi je da polako radimo korake ka cilju osnivanja županijskog Foruma, zajedno moramo raditi, družiti se i napredovati! Čestitam vam na hrabrosti i želji što ste okupili ekipu i što počinjete raditi i stoga vam želim svu sreću u radu, rekao je predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci.

Drago mi je da poslije konvencija u Križevcima i Koprivnici smo ovdje u Kalniku na konvenciji. Želim vam uspješan rad i naravno pobjedu na Lokalnim izborima, rekao je predsjednik Foruma mladih SDP-a Koprivnice Timon Fabijanec.

Veliko hvala svima koji ste mi dali povjerenje da mogu obnašati funkciju predsjednika Foruma mladih SDP-a Općine Kalnik. Moj program je uključivanje mladih u sve segmente društva i gospodarstva općine.
Pozivam mlađe da nam se priključe za sada nam treba ponajviše zdravo druženje. Moja prva aktivnosti bit će organizirati druženje na Kalniku, osobito u proljeće kad je ovdje najljepše.
Veliko hvala dečkima i curama koji su ušli u općinski odbor foruma radit ćemo zajedno na dobrobit našeg mjesta poručio je Ivan Car u svojem obraćanju delegatima.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Kalnik
Ivan Car

Pratite nas na društvenim mrežama!