Lopta humanosti nastavlja se kotrljati – pridružite se humanitarnoj akciji za Karla Sokača!

Još do 20. veljače traje humanitarna akcija prodaje rukotvorina koju je osmislila i pokrenula naša sugrađanka Nevenka Skoković, a prikupljena sredstva namijenjena su za liječenje stradalog križevačkog nogometaša Karla Sokača. Kreativne ručne radove prodaje na Trgu Josipa Juraja Strossmayera.

“Bavim se kreativom, uljem na staklu, decoupageom i drugim tehnikama izrade, ima slika koje sam dobila, keramike, vaza,ukrasnih posudica, zdjelica, bidermajera – buketića cvijeća, vrećica lavande, lutkica babuški, mašnica za kosu za djevojčice, bočica i raznih drugih stvari.

Zadovoljna sam odazivom naših građana i želim zahvaliti svima koji su se uključili i pomogli mi u akciji: Gradu Križevcima, Policijskoj postaji Križevci, Zoranu Homenu koji je naslikao Karla, Dejanu Dvoržaku za okvire, Đurđici Balog na slikama, Snježani Falat, Smiljani Zelenović, Snježani Zelenović, obitelji Blagec, “Dječjem svijetu” kao i svim građanima koji su dali svoj doprinos. Nadam se da će se građani odazvati, nabaviti si neki ukrasni predmet i dati svoj doprinos za liječenje Karla Sokača kojemu je to neophodno” – rekla je Nevenka Skoković.

Poziva građane da dođu još ovih nekoliko dana, do 20. veljače i kupe prigodne poklone, ukrasne predmete i tako i u ovoj akciji pokažu humanost i veliko srce za Karla.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!