Neki novi super Dinamo

Kako je pao Krasnodar
Mamić je vrlo dobro posložio Dinamo i izborio ogroman rezultat

U ovoj otužnoj zimi, kad nam nije čak ni do nogometa, neki novi klinci možda ispisuju neku novu Dinamovu i Hrvatsku sportsku povijest.

Izvrstan rezultat pred uzvrat, budi nadu u puno puno više.

Kako piše telegram.hr ovo je sjajan rezultat.

“Naravno, pobjeda od 3-2 u gostima je sjajan rezultat za momčad Zorana Mamića, ali prolaz, iako blizu, još uvijek nije ostvaren. Rusi su pokazali koliko su kvalitetna i opasna momčad usprkos neuigranosti i trenutnoj pauzi u domaćem prvenstvu. U sudaru dviju momčadi koje vole posjed i držati loptu u svojim nogama, Krasnodar je ipak preuzeo kontrolu nad susretom i u nekoliko navrata ozbiljno prijetio vratima Dominika Livakovića, naposljetku i dvaput zatresao mrežu.

Ipak, Dinamo je znao što ga čeka, a Mamić dobro posložio kockice kako bi usmjerio susret u pravom smjeru.

I to je ono što — osim, dakako, sjajnog rezultata — najviše ohrabruje Mamića uoči uzvrata, vjerojatno i više od statistike koja kaže da je Dinamo imao više udaraca i ukupno (17-12) i unutar okvira gola (9-4) te je na kraju sasvim zasluženo trijumfirao na ruskoj zimi. ”

Što i kako će biti, ostaje za vidjeti, ali u srcima navijača se opet probudila jedna velika nada da ovo nije sve i da se može više i dalje.

Pratite nas na društvenim mrežama!