Planirate otvoriti tvrtku? Saznajte kako povući sredstva iz Europskih fondova

Imate u planu otvoriti svoju tvrtku u Hrvatskoj jer vam je dosta tuđih gluposti? Radite i radite, a nikad gotovo, a uz to još vas vuku za rukav sa strane? Jeste li razmišljali o alternativnim izvorima financiranja za svoje poslovanje? Jeste li čuli za EU fondove, ali nikada niste razumjeli kako točno funkcioniraju? E pa Europska Unija planira dati opsežna sredstva zemljama srednje i istočne Europe kao dio EU fonda sljedeće generacije. Prema Fitchu, Srednja i Istočna Europa će se ekonomski isticati 2022. godine. Procjenjuje se da će fond Europske unije sljedeće generacije regiji dati ponderirani prosjek od 3,8%, odnosno 5,5% realnog rasta BDP-a u 2021. i 2022. godini.

Hrvatska će biti najveći neto primatelj po glavi stanovnika 2021. godine. Očekuje se da će Hrvatska dobiti više od 24,5 milijardi eura sredstava od 2021. do 2027. godine. To služi kao prilika za Hrvatsku da izgradi jaču ekonomiju, a Hrvatima u inozemstvu daje još veći poticaj za poslovanje u Hrvatskoj.

Budući da EU fondovi mogu obuhvaćati širok raspon tema, Crodiaspora traži bilo kakva pitanja na croatia@crodiaspora.com ili ih pošaljite na Facebook, Instagram ili Linkedin kako bi mogli najbolje organizirati webinar.

Webinar će biti dostupan u ponedjeljak na Facebook stranici Crodiaspore . veljače na sljedećem linku https://web.facebook.com/crodiasporasummit


Izvor i foto: šv/radiokrizevci, Facebook Crodiaspora, croatiaweek.com

Pratite nas na društvenim mrežama!