Policija prekinula zabavu. Svatovi slavili u zatvorenom ugostiteljskom objektu, priveden novopečeni bračni par

Djelatnici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, 23-godišnjakom i 22-godišnjakinjom zbog sumnje u kazneno djelo »Širenje i prenošenje zarazne bolesti«.

Naime, u nedjelju, otprilike sat vremena iza ponoći u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđenovca, policijski službenici utvrdili su kako ugostiteljski objekt posluje i da je u tijeku proslava svadbene svečanosti, unatoč zabrani tj. protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. U lokalu je zatečeno, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju. Prilikom postupanja policijskih službenika nije bilo uporabe sredstava prisile.

Zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera, postupali su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata, koji su zapečatili objekt.

U sklopu krim istraživanja, 48-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta te organizatori proslave, 22-godišnjakinja i 23-godišnjak, privedeni su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: novi list

im/radiokrizevci.hr

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!