Pridružite se kampanji “Happycentar – Igračke nove za mirnije snove“. Igračke se sakupljaju svakog ponedjeljka i petka u Ulici Franje Račkog

Do kraja veljače u cijeloj se Hrvatskoj održava velika nacionalna kampanja “Happycentar – Igračke nove za mirnije snove“. Happycentri su otvoreni na čak 36 lokacija u više od 20 gradova. U njima volonteri primaju donacije novih igračaka za djecu iz potresom pogođenih područja. Odred Izviđača Kalnik također sudjeluje u ovoj kampanji, a igračke se sakupljaju svakog ponedjeljka od 11- 12 sati i od 17-

18 sati i petkom u isto vrijeme.
Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.
Naši mali izviđači postavili su Happycentar u Križevcima u Ulici Franje Račkog 22 pa vas pozivamo da se priključite akciji i darujete igračke i ostale rekvizite kako bismo našim najmlađim prijateljima iz Sisačko-moslavačke županije poručili da smo uz njih.
Odred izviđača Kalnik zahvaljuje svima koji su se dosad odazvali akciji, te ujedno i poziva sve vas da darujete barem neku sitnicu koja će nekom djetetu vratiti osmijeh na lice.

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Facebook Happycentar – igračke nove za mirnije snove

Pratite nas na društvenim mrežama!