Pridružite se Odredu izviđača Kalnik u Velikoj nacionalnoj kampanji "Happycentar- Igračke nove za mirnije snove" za djecu Petrinje

Do kraja veljače u cijeloj se Hrvatskoj održava velika nacionalna kampanja “Happycentar – Igračke nove za mirnije snove“. Happycentri su otvoreni na čak 36 lokacija u više od 20 gradova. U njima volonteri primaju donacije novih igračaka za djecu iz potresom pogođenih područja izvijestili su u subotu iz Saveza izviđača Hrvatske, koji je pokrenuo kampanju. Odred Izviđača Kalnik također sudjeluje u ovoj kampanji, a igračke se sakupljaju svakog ponedjeljka u vremenu od 11- 12 sati i do 17-18 sati te također i petkom u isto vrijeme.


Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja. Naši mali izviđači postavili su Happycentar u Križevcima u Ulici Franje Račkog 22 pa vas pozivamo da se priključite akciji i darujete igračke i ostale rekvizite kako bismo našim najmlađim prijateljima iz Sisačko-moslavačke županije poručili da smo uz njih. Kako upravo doznajemo u Happycentar u Križevcima dostavljene su i donacije iz Osnovne škole Rovišće, te se ovim putem Odred izviđača Kalnik zahvaljuje a ujedno i poziva sve vas da darujete barem neku sitnicu koja će nekom djetetu vratiti osmijeh na lice.

Sve ostale informacije o akciji potražite na https://www.happycentar.com/ ili na Facebook stranici Odred izviđača Kalnik

Tekst i foto: šv/sv/radiokrizevci.hr 

Pratite nas na društvenim mrežama!