Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 2. veljače, oko 12 sati, u Koprivnici na Trgu Mladosti 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Toureg koprivničke registarske oznake u smjeru Starogradske ulice. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Opel Vivaro križevačke registarske oznake kojim u smjeru Križevačke ulice upravljala 25-godišnja vozačica. Tom prilikom VW je prednjom stranom udario u prednji dio teretnog vozila Opel. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 2. veljače, oko 12.40 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 29-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 2. veljače, oko 15.40 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Audi koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 44-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije ispred sebe. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Pratite nas na društvenim mrežama!