Rimac Automobili otvorili prvi prodajni salon u Kini


Rimac Automobili su prošloga tjedna objavili proširenje svoje mreže partnera u svijetu s jednim vrlo značajnim dodatkom. Njihov partner postao je kineski Kingsway Group, koji će za njih pokrivati najveće svjetsko tržište za električne automobile, Kinu. Ova je kompanija tim povodom otvorila i prvi prodajni salon Rimčeve tvrtke u kineskom Šangaju.

U njemu će kupci moći uživo pogledati jedan od prototipa hrvatskog električnog superautomobila C_Two, te kroz jedinstveno korisničko iskustvo naručiti svoj primjerak i prilagoditi njegove specifikacije, boje i materijale svojim željama.

Podsjećamo, Rimac Automobili trenutačno testiraju prototipe i dovršavaju testiranjaprije pokretanja serijske proizvodnje. Finalni produkcijski model C_Two trebao bi biti predstavljen tijekom ove godine, dobit će novo komercijalno ime, ali će 1.914 KS i 2.300 Nm okretnog momenta ostati kao glavni aduti ovog visokotehnološkog automobila iz Svete Nedelje.

Drugi električni superautomobil s Rimčevom oznakom bit će proizveden u ograničenoj seriji od 150 komada, od kojih je dio već rezerviran. Mate Rimac nedavno je objavio kako (usprkos ranijim informacijama u medijima), cijela planirana serijanije rasprodana, ali da je prva godina proizvodnje već pokrivena s narudžbama.

Izvor:autonet

im/radiokrizevci.hr

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!