U protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Jučer, 6. veljače, oko 1 sat, u Goli u Ulici Augusta Šenoe 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio na travnatu površinu i udario u stablo oraha. Vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Potom, oko 10.30 sati, u Svetom Ivanu Žabno u Križevačkoj ulici 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo daruvarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u lijevi putni jarak te udario u smjerokazni stupić i plastični kolac. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Nadalje, oko 11.45 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake krećući se izlazom s parkirališta te dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska autobusu zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 36-godišnji kandidat za vozača uz prisutnost 38-godišnjeg instruktora vožnje autoškole krećući se Ulicom Ivana Česmičkoga u smjeru Ivanjske ceste. Tom prilikom osobni automobil je udario u lijevu bočnu stranu autobusa. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Također, oko 20 sati, u Koprivnici u Bilogorskoj ulici 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,24 promila krećući se u smjeru Špoljarske ulice. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen, smješten u posebne prostorije policije i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Foto: RKZ
Izvor: Policijska uprava koprivničko-križevačka

Pratite nas na društvenim mrežama!