Valentinovo u doba pandemije. Kako ga proslaviti?

    U doba pandemije kad više nemamo mogućnost otići na spoj u restoran, kino ili kafić, kad nam je dom postao i ured i teretana, vrlo je lako upasti u rutinu, zaboraviti na romantiku i odvojiti vrijeme za partnera. Stoga vam u nastavku donosimo nekoliko savjeta kako stvoriti romantičnu atmosferu u vašem domu i slaviti kao da je svaki dan Valentinovo.

1. Svakako probajte stvoriti što bolji ugođaj

Na jedan dan transformirajte vaš dom u mjesto za piknik, restoran, spa ili kino. Izvadite piknik dekicu i stavite je u dnevni boravak, uzmite omiljeno piće i karte ili neku društvenu igru. Ovako ćete vrlo brzo dobiti dojam da ste na dejtu, ali se i dobro zabaviti. Ako niste tip za piknik možete izabrati provjerenu opciju te izvaditi svijeće i skuhati jelo koje oboje volite.

2. Jednostavno…razgovarajte

Uz atmosferu jednako je važno smanjiti vanjske utjecaje koje vas mogu omesti. Zato ugasite mobitele i ostale el.uređaje te se fokusirajte isključivo na osobu do koje vam je stalo. Bez obzira koliko dobro se poznajete sigurno postoji još nešto što možete podijeliti s partnerom. Često razgovori o željama i maštarijama mogu biti intimniji i od samog odnosa. 

3. Radite stvari zajedno

Kad imamo zajednički projekt s partnerom to nas čini još prisnijima jer imamo zajednički cilj. Možete recimo naučiti raditi sushi kod kuće, postati sommelieri, urediti zajedno neki dio vašeg doma, napraviti malu botaničku oazu u vašem domu ili skupa vježbati jogu. 

4. Jednostavno…volite se. Jer ljubav pobjeđuje SVE.

Sretno vam Valentinovo!

im/radiokrizevci.hr

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!