475. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 sati kada je u programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 9.ožujka na redu je 475.emisija ”Blues za vas”, koja će večeras jednostavno biti posvećena ženama. Naravno,sve je posloženo kroz standardnu programsku shemu i veselim se što su u emisiju vraćene sve one stare rubrike. Jedino u rubrici AKO STE PROPUSTILI i dalje se nastavlja promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).
Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Evo tko će sve nastupiti u 475. emisiji ”Blues za vas”: VERONICA LEWIS, THE MIGHTY KLUCKS, MISTY BLUES, JEREMIAH JOHNSON,WHITNEY SHAY,RYAN PERRY, JOANNA CONNOR, SKYLAR ROGERS, DANIELLE NICOLE, CASEY HENSLEY Feat. LAURA CHAVEZ, NANCY WRIGHT, RUTHIE FOSTER, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERS, KAT DANSER, SUNDAY WILDE, GHALIA VOLT, U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam stiže naša proslavljena glazbena diva ZDENKA KOVAČIČEK s kojom je razgovor vodila na moju zamolbu naša radijska voditeljica Ivana Mamula i večeras ide I dio te priče. Tako da eto, i dan poslije njihovog dana žene vode glavnu riječ . U emisiji još će nastupiti: BRIGITTE DEMEYER, ANNIE KEATING, GEORGIA RANDALL, SUNNYSIDERS FEAT. LORENZO PICCONE,BE SHARP BAND, VANJA SKY, ROMANA OREŠNIK-ROMČI i SHAUN MURPHY. Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Heart Of Fire” koja nam dolazi sa njenog novog istoimenog studijskog albuma, koji je objavljen 26.veljače od strane njemačke blues izdavačke kuće Ruf Records a potpisuje ga još jedna mlada, izuzetna glazbenica ALLY VENABLE.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!