477. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 23.ožujka na redu je 477. emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 477.emisiji ”Blues za vas”: SHAWN PITTMAN, 8 BALL AITKEN, SKAGE ALLY VENABLE, JOE LEWIS BAND, KENNY WAYNE SHEPHERD, KAT DANSER, TREVOR B. POWER, DUKE ROBILLARD & FRIENDS, MISTY BLUES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam po drugi puta dolazi naša proslavljena glazbena diva, dobitnica ovogodišnje nagrade PORIN za životno djelo gđa. ZDENKA KOVAČIČEK s kojom je razgovor vodila na moju zamolbu naša radijska voditeljica Ivana Mamula i pred vama je večeras II dio te priče a sama gđa. Zdenka bira glazbu za vas!

U emisiji još će nastupiti: BLu ACiD feat JOHN BLAKE, THE MIGHTY KLUCKS, ELECTROBLUESSOCIETY feat BOO BOO DAVIS, ROGER HAMMER, CURTIS SALGADO, NORMAN BEAKER, JOANNA CONNOR i LAYLA ZOE.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Baby Put On Your Mask” koja nam dolazi sa njegovog zadnjeg studijskog albuma ”Tin Foil Hat”, a koji je objavljen 12.ožujka od strane njegove izdavačke kuće PCP i uz svjetsku radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!