Danas obilježavamo Međunarodni dan sreće

Svake godine 20. ožujka diljem svijeta obilježava se Međunarodni dan sreće koji je smislio i utemeljio filantrop, aktivist, državnik i istaknuti specijalni savjetnik Ujedinjenih naroda Jayme Illien kako bi potaknuo i unaprijedio pokret globalne sreće.

Sreća je zarazna i svaki dan imate priliku učiniti ono što vas čini sretnim.

Povodom Dana sreće imate priliku kao slobodni pojedinci donijeti životne odluke, darovati ljude, vježbati, pjevati, svirati, provesti vrijeme s prijateljima i obitelji, iskoristiti ga za razmišljanje i meditaciju, pomoći drugima i širiti sreću s drugima.

Sve što je potrebno je usmjeriti se na pozitivnu energiju oko sebe i vaš će se stav i energija vrlo brzo proširiti i na druge ljude. Činite ono što vas čini sretnim. A što vas čini sretnima?

Naša mala radijska obitelj sreću je pronašla u kreiranju programskog sadržaja za naše slušatelje i čitatelje prenošenjem informacija, lijepih riječi i pozitivne energije putem eterskog i portalnog kanala, te spajanjem lokalne zajednice i poticanjem zajedništva i sreće između ljudi putem naših jinglova, javljanja u eter, članaka i fotografija na portalu. Hvala što s nama dijelite sreću!

Foto: RKZ izvor

Pratite nas na društvenim mrežama!