Evo što vas očekuje u večerašnjoj emisiji BLUES ZA VAS

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 sata očekuje Vas nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je s Vama u eteru punih 11. godina.

Ovaj utorak 2. ožujka na redu je 474. emisija ”Blues za vas”, koja se vraća u svoju standardnu programsku shemu i veselim se što se u emisiju vraćaju sve one stare rubrike. A u rubrici AKO STE PROPUSTILI i dalje se nastavlja promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Evo tko će sve nastupiti u 474.emisiji ”Blues za vas”: THE RUSTY WRIGHT BAND, JOE LEWIS BAND, KAT DANSER, TREVOR B. POWER, MISTY BLUES, SKAGE, FRANK BEY, DON BRYANT, SHEMEKIA COPELAND, WALTER TROUT, .DION FEAT. JOE BONAMASSA, ALLY VENABLE, CURTIS SALGADO, GREG SOVER BAND.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam stiže Edi Maružin s kojim prezentiram i promoviram novi album ”35’61”iz 2020. Caminada”, kojeg je 23.12.2020. objavila Spona Music ,a album potpisuju EDI EAST TRANCE BLUES. Naravno, sam Edi bira glazbu za vas!

U emisiji još će nastupiti: CARL & THE ROAD DAWGS, JOHNNY MASTRO & MAMA’S BOYS, JOANNA CONNOR, CAROL MCARTHUR, ZDENKA KOVAČIČEK, SUNNYSIDERS FEAT. YOGI LONICH, TOMISLAV GOLUBAN, 28.PEŠUT, LESIĆ I KOVAČIĆ.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”The Memphis Train”koja nam dolazi sa njenog nastupnog studijskog albuma ”You Ain’t Unlucky”, koji je objavljen 19. veljače od strane Blue Heart Records i uz globalnu radijsku promociju Blind Raccoon. Ova mlada glazbenica zove se Veronica Lewis.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://www.radiokrizevci.hr

Posjetite nas na službenoj Facebook stranici emisije klikom OVDJE.

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!