Iz Osnovne škole Sveti Petar Orehovec – Barbara Dvečko i Ema Pacur osvojile dvije prve Zemljotekine nagrade

Barbara Dvečko  dobitnica je  prve nagrade u aktivnosti MASTERŠTEF  za protekli mjesec, a Ema Pacur  dobitnica je prve nagrade u aktivnosti GLAS ZA SPAS. Nagradit će ih platforma ZEMLJOTEKA, a obavijesti o nagradi tim Zemljoteke poslao im je prije dva dana na mailove s kojih su se prijavile na ovu ekološku platformu.

Barbara nam je ispričala da je titulu MaterŠtefa za veljaču zaslužila pripravom voćne salate od banane, naranče i jabuke. Salatu je fotografirala i učitala je na platformu, a prije je pročitala nekoliko zanimljivih recepata iz rubrike MasterŠtef. Ema je svoju prvu nagradu zaslužila člankom o smeću bačenim u šumu na predjelu Stražinca. Njen je članak nedavno objavljen u našem školskom listu KLINČEK.

Sada već četrdesetak učenika Osnovne škole Sveti Petar Orehovec aktivno sudjeluje na platformi Zemljoteka. 

Sudjelovanje u Zemljoteki aktivnost je koju je predložilo  Vijeće učenika Osnovne škole Sveti Petar Orehovec za učenike trećih, četvrtih, petih i šestih razreda. Također podsjećamo da  će osim Zemljoteke, tri igrača s najviše osvojenih bodova dodatno nagraditi i naša škola. /Lea Horvat, 4. razred; foto: S. L./

Pratite nas na društvenim mrežama!