Još jedan kandidat u Kalniku – Kruno Đurec

Dobili smo priopćenje kojim nas Kruno Đurec obaviještava da će biti kandidat za načelnika Općine Kalnik na slijededim lokalnim izborima.

U čije ime se kandidira i tko je je tim koji stoji iza njega nije još obzanio.

Ovim putem obavještavam Vas da ću istaknuti kandidaturu za načelnika Općine Kalnik na izborima koji će se održati 16. svibnja ove godine. Uvjeren sam da mogu biti načelnik koji će okupljati stanovnike ove male ali perspektivne Općine i slušati njihove potrebe i ideje kako bi svim stanovnicima omogući kvalitetniji život u Općini. Pozivam sve stanovnike da podrže svježe ideje i realne projekte koji mogu doprinijeti poboljšanju komunalnog i društvenog standarda. Cilj će mi prvenstveno biti vraćanje društvenog života kroz aktiviranje udruga, poticanje izvrsnosti kod učenika i studenata, rješavanje komunalnih problema koji svakodnevno tište stanovnike svih sela te poticanje razvoja turizma i poljoprivrede kao strateških smjernica razvoja. Uvjeren sam da uz pomoć tima koji stoji iza mene, koji će biti predstavljen u sljedećem razdoblju, mogu aktivirati neiskorištene ljudske i prirodne resurse koje ima Općina Kalnik te osvježenim programom i uključivanju šireg kruga ljudi u donošenje odluka i programa doprinijeti tome da će Općina Kalnik biti na ponos svakom svom stanovniku.
Moja profesionalna karijera cijeli život je vezana uz razvoj jedinica lokalne samouprave, ruralni razvoj i europske projekte te sam uvjeren da mogu u ovim izazovnim vremenima svojim iskustvom doprinijeti razvoju Općine Kalnik.
Stoga pozivam sve stanovnike da se uključe i BUDU DIO PROMJENA. Bit ću načelnik neposrednosti, dijaloga, osobnog i društvenog boljitka
Načelnik Općine Kalnik od 16.05.
Kruno Đurec

foto: facebook

Pratite nas na društvenim mrežama!