Mario Filipašić kandidat SDP-a za načelnika Općine Kalnik

Jučer je, 26.03.2021. godine u 19,00 sati, na poziv predsjednika općinske organizacije SDP-a Kalnik Pugar Zorana, održana redovita sjednica općinskog odbora SDP-a Kalnik na kojoj su bili prisutni svi članovi općinskog odbora.

Gost sjednice općinskog odbora bio je predsjednik županijske organizacije SDP-a koprivničko-križevačke županije, Mladen Kešer.

Na dnevnom redu sjednice bilo je razmatranje pristiglih kandidatura, i odabir kandidata koji će ispred općinske organizacije SDP-a Kalnik biti kandidat za općinskog načelnika općine Kalnik na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja 2021. godine.

Jedina pristigla kandidatura, uz koju je bio priložen i Program rada za naredno razdoblje, bila je od aktualnog zamjenika načelnika Općine Kalnik, Maria Filipašića.

Zaključak rasprave prisutnih članova na temu pristigle kandidature i priloženog Programa rada, bio je da je Program rada nastavak provođenja dosadašnjih programa i aktivnosti koje se provode u cilju razvoja općine i poboljšanja standarda življenja njenih stanovnika, razvoja komunalne infrastrukture i socijalne osjetljivosti prema stanovnicima slabijeg imovinskog stanja, a sve to i je osnova programa jedne socijaldemokratske stranke, kao što je SDP.
Ujedno, Mario je u proteklih 8 godina obnašao dužnost zamjenika načelnika, bio je integriran u pripremu i provedbu svih dosadašnjih Projekata, sudjeluje u provedbi onih koji se trenutno provode, ali je i najbolje upoznat sa svima koji se trebaju ostvariti u narednom razdoblju, sve kako bi razvoj općine Kalnik bio nastavljen u cijelosti.

Nakon provedene rasprave, jednoglasno je donesena Odluka da će se na predstojećim lokalnim izborima kao kandidat SDP-a Kalnik za općinskog načelnika kandidirati aktualni zamjenik općinskog načelnika Mario Filipašić.

Općina Kalnik

Pratite nas na društvenim mrežama!