Na križevačkom području jučer zabilježene tri prometne nesreće

Jučer, 10. ožujka, oko 9.05 sati, u Cepidlaku 63-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel Corsa križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog kretanja sudarila se s osobnim automobilom Opel Vectra križevačke registarske oznake kojim je iz smjera Sveti Petar Čvrstec upravljao 58-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je izazvala prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 10. ožujka, oko 11.20 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Lepušića 55-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo vozilom je udarila bočnu stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je upravljala 21-godišnja vozačica, a koja se nalazila na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja Fiata. Protiv vozačice koja je izazvala prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 10. ožujka, oko 18.45 sati, u Markovcu Križevačkom 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf bjelovarske registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel bjelovarske registarske oznake kojim je upravljao 19-godišnji vozač te je uslijed sudara Opel sletio u desno van kolnika. Vozaču koji je izazvao prometnu nesreću je naplaćena novčana kazna. 

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!