Odlična prilika – Vaše dijete želi zaigrati tenis sa velikim teniskim imenima? Prijavite ga na #SkillsChallenge u Osijeku!

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa – Hrvatski Premier Tenis, naša vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. U sklopu ovogodišnjeg eventa, pod nazivom Premier Tennis Show, na kojem će osim hrvatskih igrača zaigrati i internacionalna imena, poseban naglasak stavljen je na dvije velike humanitarne točke.

Prva je #SkillsChallenge, a riječ je o jednostavnom i zabavnom izazovu za najmlađe, točnije za osnovnoškolce 5. i 6. razreda, koji će imati priliku pokazati svoje motoričke sposobnosti i ljubav prema sportu. Želja je potaknuti djecu na aktivno bavljenje sportom i općenito podići svijest o zdravijem načinu života.

8 najboljih i najbržih iz cijele Hrvatske, imat će priliku doći u Osijek na Kid’s Day program – 6. travnja 2021. te biti dio tima s jednim profesionalnim tenisačem te zaigrati finale na velikom terenu. Što je potrebno da baš Vaše dijete osvoji ovaj challenge možete saznati ovdje i jednostavno se prijaviti prateći korake. Ono što je potrebno za izvršenje izazova je dobra volja, natjecateljski duh te zid i teniska loptica. Tko zna, možda baš Vaš mališan zaigra tenis s Donnom Vekić, Bornom Ćorićem ili nekim od ostalih velikih teniskih imena koji Vas čekaju u Osijeku!

Sva prikupljena sredstva od kupnje ulaznica, bit će usmjerena za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti i pokušati igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti. Ova inicijativa je puno više od lijepog javnog igrališta, ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području cijele Hrvatske.

izvor: tportal, im/radiokrizevci.hr

Foto: pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama!