Općina Kalnik izgraditi će pomoćni Sportski vatrogasni centar Carski vrt Kamen

Općina Kalnik ovih dana dobila Građevinsku dozvolu za izgradnju pomoćnog Sportsko vatrogasnog centra Carski vrt Kamen na lokaciji Kalnik-Kamenica.
Ovo je jedna od dvije građevinske dozvole iz zajedničkog programa Izgradnje Sportsko vatrogasnog centra Carski vrt na Kalniku.
Ovaj projekt obuhvaća manju zgradu s dvije svlačionice, zasebnim sanitarnim čvorom i kotlovnicom. Nogometno igralište napravljeno je od umjetne trave sa svim standardima Fife. Uz nogometno igralište postoji vanjska teretana, te bazen 20×6 metra s garderobom i toaletima, kao i prvo igralište za veliki tenis na Općini Kalnik.

Teško smo došli do ove faze projektne dokumentacije osobito se zahvaljujemo mještanima koji su prodali zemljište, te Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na sufinanciranju projektne dokumentacije, spremni smo krenuti u još jedan veliki Europski projekt kako bi se realizirao san našim mještana osobito treće životne dobi koji su davne 1973 započeli igrati nogomet na ovom mjestu izjavio je Općinski načelnik Mladen Kešer.

Općina Kalnik

Pratite nas na društvenim mrežama!