Opustite se uz 476. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 sata pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11 godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 16.ožujka na redu je 476. emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA). Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 476.emisiji ”Blues za vas”: ALLY VENABLE, TOMISLAV GOLUBAN, SELWYN BIRCHWOOD, CURTIS SALGADO, JOE LEWIS BAND, DAVE THOMAS, BRUCE KATZ, JOHNNY IGUANA, ANTHONY GERACI, GHALIA VOLT, JOANNA CONNOR, 8 BALL AITKEN, NORMAN BEAKER.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam po drugi puta stiže EDI MARUŽIN s kojim promoviram novi studijski album ”35’61”iz 2020. Caminada”, kojeg je 23. prosinca 2020.godine objavila Spona Music a naravno sam Edi bira ”mjuzu” za vas! Pripremite se za opaku porciju bluesa na istrijanski način!

U emisiji još će nastupiti: NALANI ROTHROCK,TONY LEE KING, BEBÈ NA VOLÈ feat. SHPIRA,CLARE FREE, MICK FLEETWOOD & FRIENDS, JIMMY JOHNSON, EARLY TIMES & the HIGH ROLLERS, RON THOMPSON, TEDESCHI TRUCKS BAND i PAUL GILLINGS. Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Didn’t Do no Good” koja nam dolazi sa njegovog zadnjeg studijskog albuma ”Stompin’ Solo”,a koji je objavljen 12.ožujka od strane nizozemske blues izdavačke kuće CRS a isti potpisuje izvrsni Shawn Pittman. Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!