Poziv građanima na sudjelovanje u 24-satnoj akciji nadzora brzine kretanja vozila

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, od 19. do 25. travnja 2021. godine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i na područjima ostalih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj te zemljama Europske unije, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

U sklopu pojačanog nadzora, od 00.00 do 24.00 sata, 21. travnja 2021. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila

Pozivamo Vas – građane da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatrate da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila.

Također sve građane obavještavamo da se mogu neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja.

Sve zainteresirane građane molimo da nam do 12. travnja 2021. g., putem e-pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke ( koprivnicko-krizevacka@policija.hr ) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta na kojima bi se trebao vršiti nadzor brzine kretanja vozila te iskažu interes za uključivanje u provedbu akcije.

Pratite nas na društvenim mrežama!