Pozivaju se svi vlasnici traktora i radnih strojeva da iskoriste priliku na redovitim tehničkim pregledima u njihovim općinama

Najava tehničkih pregleda traktora i radnih strojeva

Dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta, započet će proljetni radovi u šumama, vinogradima i poljima,  čime će se povećati frekvencija traktora i radnih strojeva na prometnicama. Većoj sigurnosti vozača traktora i svih drugih sudionika u prometu,  pridonijet će tehnički ispravan, registriran i osiguran traktor te priključni stroj.
 
Kao i prijašnjih godina, na području općina organiziraju se i provode tehnički pregledi traktora i priključnih strojeva, a koje provode Stanice za tehnički pregled. Pozivaju se svi vlasnici traktora i priključnih strojeva da iskoriste priliku te obave redovni tehnički pregled na terenu prema sljedećem rasporedu:
9. – 12. ožujka 2021. – Peteranec
9. – 11. ožujka 2021. – Koprivnički Ivanec
6. – 10. travnja 2021. – Drnje
9. travnja 2021. – Podravska Selnica
 
Policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda na terenu, provodit će edukativna predavanja – tribine. Teme predavanja biti će prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora i osiguranje. Također, skrećemo pozornost svim vozačima traktora na odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje).

Pratite nas na društvenim mrežama!