U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Jučer, 5. ožujka, oko 17 sati, u Tremi, 46-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi njemačke registarske oznake. Prilikom neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i prednjim dijelom vozila udario u zemljani nasip. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 5. ožujka, oko 17.45 sati, na cesti Pustakovec-Imbriovec 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 56-godišnja vozačica, došlo je do kontakta bočnim ogledalima. Protiv obje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 5. ožujka, oko 20.15 sati, u Đurđevcu u Ulici Petar Zrinskog nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u rubni kamen prometnog otoka i prometne znakove. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.  

Pratite nas na društvenim mrežama!