U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. ožujka, oko 8.45 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Franje Račkoga. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Hyundai križevačke registarske oznake kojim je upravljao 49-godišnji vozač. Tom prilikom Renault je prednjom stranom udario u bočnu stranu Hyundaia. Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. ožujka, oko 12.55 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici kralja Tomislava 50-godišnjak je upravljao osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Poljanec. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Suzuki koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 42-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pratite nas na društvenim mrežama!