U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela i 13 prometnih nesreća

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, tri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije, kazneno djelo iz područja zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Kazneno je prijavljeno osam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora, tučnjava i četiri prekršaja svađe i vike. Prekršajno je prijavljeno 12 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i 11 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena vozačica bicikla. Također, ozlijeđen je pješak, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta će se naknadno utvrditi.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!