U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira i dva požara

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, od kojih tri kazneno djelo općeg kriminaliteta, 11 kaznenih djela organiziranog kriminaliteta, devet kaznenih djela  iz područja maloljetničke delikvencije i četiri kaznena djela iz područja zlouporabe opojnih droga.
Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tučnjave, prekršaj drskog ponašanja, držanje životinja bez nadzora i davanje alkoholnih pića maloljetnim osobama.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i 15 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen pješak, a lakše vozač osobnog automobila.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na prometnom sredstvu i požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 26.500 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Policijska postaja Koprivničko-križevačka

Pratite nas na društvenim mrežama!