Valerija Golubić kandidatkinja je SDP-a za zamjenicu gradonačelnika Križevaca

U dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka u Križevcima održana je danas konferencija za medije Gradske organizacije SDP-a na kojoj je predstavljena Valerija Golubić, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Križevaca.

Rođena je Križevčanka, ovdje odrasla i tu živi, udana, suprug Goran koji joj je velika podrška u ovoj kandidaturi, majka dviju odraslih kćeri, jedne liječnice i druge koja se također na jesen sprema na studij medicine – kazala je predstavljajući se.

-“Do sada nisam bila politički aktivna, nisam član niti jedne političke stranke, međutim aktivno pratim zadnjih godina što se događa u gradu, na koji način se njime upravlja i odlučila sam izaći na ove lokalne izbore.

Po prirodi sam veliki radoholičar i perfekcionist, a zadnjih 25 godina kontinuirano radim u javnom bilježništvu.

Dobro su mi poznati i pravni i administrativni poslovi grada i upravo će moja uloga kao zamjenice gradonačelnika biti rad na boljoj koordinaciji, na bržem protoku informacija između gradskih službi, gradskih ustanova i tvrtki, posebno inzistiranje na proaktivnosti te rad na realizaciji projekata. Smatram da svojim životnim i radnim iskustvom, socijalnim osjećajem, pozitivnim životnim stavovima mogu biti od velike pomoći našem budućem gradonačelniku Marku Katanoviću na upravljanju gradom” – rekla je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika na listi SDP-a Valerija Golubić.

Dodala je na kraju da ovu kandidaturu shvaća vrlo ozbiljno i da joj predstavlja veliki izazov s kojim je spremna uhvatiti se ukoštac.

ji,tk/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!