479. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 6.travnja na redu je 479.emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

A evo tko će sve nastupiti u 479.emisiji ”Blues za vas”: THE WILDROOTS, ERIC CLAPTON, MUDDY WATERS, REV. PEYTON’S BIG DAMN BAND, SUNDAY WILDE, AJ FULLERTON, DAMON FOWLER.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam dolazi Davor Bunčić – Buna te razgovaramo o zagrebačkom americana bandu BEHAVE.
U emisiji još će nastupiti: ANNE HARRIS, BRAD CURTIS. ALASTAIR GREENE i SUZI QUATRO,JEREMIAH JOHNSON,WHITNEY SHAY i RYAN PERRY, ANTHONY GOMES, CASEY HENSLEY Feat. LAURA CHAVEZ, JOANNA CONNOR te PAT FULGONI.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Step Right Up” koja nam dolazi sa zadnjeg studijskog albuma ”None More Blue”, a koji je objavljen 14.veljače u vlastitoj režiji i uz svjetsku radijsku promociju nizozemske promotivne kuće ABIK RADIO PR.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!