480. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 13. travnja na redu je 480.emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

A evo tko će sve nastupiti u 480.emisiji ”Blues za vas”: MISTY BLUES, TOMISLAV GOLUBAN,MUDDY WATERS, ROBIN TROWER,MAXI PRIEST,LIVINGSTONE BROWN, PAT FULGONI, RONNIE EARL & THE BROADCASTERS, SHEMEKIA COPELAND, BOBY RUSH, SUGAR RAY & THE BLUETONES, ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE, REV.
PEYTON’S BIG DAMN BAND, CHRIS CAIN, POPA CHUBBY i DAMON FOWLER.
U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam ponovo dolazi Davor Bunčić – Buna te razgovaramo o novom projektu Bok Blues, te zagrebačkom americana bandu BEHAVE.

U emisiji još će nastupiti: THE BLUEVOODOO,ALASTAIR GREENE , REVEREND FREAKCHILD, RANDY MCALLISTER i DEXTER ALLEN.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”You Don’t Understand” koja nam dolazi sa zadnjeg studijskog albuma ”Not My Circus, Not My Monkey”, objavljenog 15.ožujkaza Nerus Records i uz svjetsku radijsku promociju kalifornijske promotivne kuće Franka Roszaka FRP.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!