481. BLUES ZA VAS večeras u eteru Radija Križevci

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 20.travnja na redu je 481.emisija ”Blues za vas”, koja je sada već ”ufurana” u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici ”AKO STE PROPUSTILI” nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

A evo tko će sve nastupiti u 481. emisiji ”Blues za vas”: HITMAN BLUES BAND, JOHNNY MASTRO & MAMA’S BOYS, BILLY F GIBBONS, MUDDY WATERS, SAVOY BROWN, WALTER TROUT, NEW MOON JELLY ROLL FREEDOM ROCKERS, REV. PEYTON’S BIG DAMN BAND, CHRIS CAIN, MISTY BLUES i TOM CRAIG. U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam dolazi TOMISLAV GOLUBAN te razgovaramo o novom albumu ”Express Connection’, kojeg je 16. travnja objavila izdavačka kuća Blue Heart Records uz svjetsku radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Racccoon na kraju razgovora sam Tomislav bira glazbu za vas.

U emisiji još će nastupiti: ROBIN TROWER,MAXI PRIEST,LIVINGSTONE BROWN i WILY BO WALKER & E D BRAYSHAW.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu ”Help Me” koja nam dolazi sa zadnjeg albuma Dark Side Of The Blues (Pat Fulgoni Live In Prague), objavljenog 9.travnja za Faust Records i koju izvodi Pat Fulgoni Blues Experience.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem PORTALA RADIJA KRIŽEVCI.

Zapratite nas na službenoj Facebook stranici emisije KLIKOM OVDJE.

Srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini klikom OVDJE.

Sljedeći ponedjeljak od 22:00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!